V ospredju Tedna restavracij gostoljubje in lokalno
Ljubljana, 19. marca - Konec tedna se začenja spomladanski Teden restavracij, v katerem bo sodelovalo rekordnih 117 restavracij. Tokratni poudarek je na gostoljubju, kjer so gostinci prav tako lahko izvirni, in lokalnih proizvodih. Gostinci so namreč tudi tokrat spodbujeni, da v svojih kreacijah uporabijo in označijo proizvode iz sheme Izbrana kakovost Slovenije.
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Chef restavracije Grič in ambasador oznake Izbrana kakovost Slovenije Luka Košir.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Chefinja restavracije Hiša Raduha in ambasadorka oznake Izbrana kakovost Slovenija Martina Breznik.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Chef restavracije Pen klub in ambasador oznake Izbrana kakovost Slovenija Mojmir Šiftar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Chef restavracije Pen klub in ambasador oznake Izbrana kakovost Slovenija Mojmir Šiftar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Kulinarični kritik in selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Kulinarični kritik in selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Kulinarični kritik in selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Generalna direktorica direktorata za hrano in ribištvo na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ana Le Marechal Kolar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Generalna direktorica direktorata za hrano in ribištvo na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ana Le Marechal Kolar in moderator dogodka Blaž Jarc.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Generalna direktorica direktorata za hrano in ribištvo na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ana Le Marechal Kolar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Generalna direktorica direktorata za hrano in ribištvo na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ana Le Marechal Kolar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Generalna direktorica direktorata za hrano in ribištvo na ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Ana Le Marechal Kolar.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Ljubljana, Alpeks showroom.
Novinarska konferenca in kulinarično ustvarjanje treh chefov, ambasadorjev oznake Izbrana kakovost Slovenija, ob začetku pomladnega Tedna restavracij.
Foto: Boštjan Podlogar/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.943 znakov (brez presledkov) oziroma 346 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov