Shema izbrana kakovost Slovenije znova del Tedna restavracij
Ljubljana, 9. oktobra - Konec tedna se začenja jesenski Teden restavracij, v katerem bo sodelovalo 107 restavracij. Tokratni poudarek je na izvirnosti, tednu restavracij pa se znova pridružuje kmetijsko ministrstvo, in sicer prek sheme izbrana kakovost Slovenije. Ta po besedah akterjev pomembno prispeva k dvigovanju kakovosti in spodbujanju uporabe lokalnih živil.
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Gašper Puhan iz Galerije okusov.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Kmetijska ministrica Mateja Čalušić.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Chef Gregor Jelnikar iz Georgie Bistroja.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Chef Gregor Jelnikar iz Georgie Bistroja.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Ljubljana, Georgie Bistro.
Novinarska konferenca pred začetkom jesenskega Tedna restavracij, ki bo od 11. do 20. oktobra.
Foto: Bor Slana/STA
Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.331 znakov (brez presledkov) oziroma 423 besed.
Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov