Na Rimskem vrelcu predvidoma jeseni začetek gradnje butičnega hotela

Kotlje, 11. avgusta - Revitalizacija Rimskega vrelca se po odprtju kavarne, obnovljenega športno-rekreacijskega dela in nove fontane s kotuljsko mineralno vodo jeseni 2022 nadaljuje. Investitorja načrtujeta, da se bo jeseni pod Uršljo goro začela gradnja hotela z 20 sobami. Samo ta naložba je ocenjena na okoli pet milijonov evrov, del bodo krila evropska sredstva.

Kotlje. Rimski vrelec. Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA Arhiv STA

Kotlje.
Rimski vrelec.
Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA
Arhiv STA

Kotlje, Rimski vrelec. Slovesnost ob zaključku prve faze projekta revitalizacije Rimskega vrelca, v okviru katerega so zgradili več športnih igrišč, kavarno, piknik prostor in fontano z brezplačno javno dostopno kotuljsko mineralno vodo. Kavarna. Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA

Kotlje, Rimski vrelec.
Slovesnost ob zaključku prve faze projekta revitalizacije Rimskega vrelca, v okviru katerega so zgradili več športnih igrišč, kavarno, piknik prostor in fontano z brezplačno javno dostopno kotuljsko mineralno vodo.
Kavarna.
Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA

Kotlje, Rimski vrelec. Slovesnost ob zaključku prve faze projekta revitalizacije Rimskega vrelca, v okviru katerega so zgradili več športnih igrišč, kavarno, piknik prostor in fontano z brezplačno javno dostopno kotuljsko mineralno vodo. Kavarna. Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA

Kotlje, Rimski vrelec.
Slovesnost ob zaključku prve faze projekta revitalizacije Rimskega vrelca, v okviru katerega so zgradili več športnih igrišč, kavarno, piknik prostor in fontano z brezplačno javno dostopno kotuljsko mineralno vodo.
Kavarna.
Foto: Vesna Pušnik Brezovnik/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.491 znakov (brez presledkov) oziroma 264 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

vpu/mrn
© STA, 2024

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več