V Podbrezjah dogodek za povečanje uporabe lokalnih živil v javnih zavodih

Kranj, 13. septembra - V Mestni občini Kranj želijo v prehrano javnih zavodov vključiti čim več ekoloških in lokalno pridelanih živil. Da bi ta proces pospešili in vzpostavili povezave med deležniki, so v torek na kmetiji Matijovc v Podbrezjah organizirali dogodek, na katerem so se lokalni ponudniki predstavili zainteresiranim javnim zavodom.

Ljubljana. Breskve, sadje, inflacija, hrana, živila. Foto: Nebojša Tejić/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Breskve, sadje, inflacija, hrana, živila.
Foto: Nebojša Tejić/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 2.281 znakov (brez presledkov) oziroma 386 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

tzu/bdo
© STA, 2023

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več