Zoisovi nagradi za življenjsko delo Marijanu Pavčniku in Radovanu Komelu, Puhova Urošu Staniču

Ljubljana, 19. decembra - Na slavnostni prireditvi v Cankarjevem so danes nagradili izjemne dosežke in podelili 15 nagrad na področju znanstveno-raziskovalne in razvojne dejavnosti. Radovan Komel in Marijan Pavčnik sta prejela Zoisovi nagradi za življenjsko delo, Uroš Stanič pa Puhovo nagrado za življenjsko delo.

Ljubljana, Cankarjev dom. Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti. Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom.
Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom. Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti. Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom.
Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom. Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti. Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom.
Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti.
Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom. Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti. Foto: Anže Malovrh/STA

Ljubljana, Cankarjev dom.
Podelitev Zoisovih in Puhovih nagrad in priznanj za izjemne dosežke v znanstvenoraziskovalni in razvojni dejavnosti.
Foto: Anže Malovrh/STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 4.023 znakov (brez presledkov) oziroma 652 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

lu/apo
© STA, 2022

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več