Ekologi brez meja z nasveti za manj zavržkov hrane

Ljubljana, 19. aprila - Ekologi brez meja so pred slovenskim dnevom brez zavržene hrane, ki bo drugo leto zapored na pobudo Lidla Slovenija potekal 24. aprila, spremljali prehranjevalne navade gospodinjstev v Škofji Loki. Z odgovornim ravnanjem z viri in odpadki prihranimo, so poudarili in pripravili nasvete za manj zavržkov in za ponovno uporabo neužitnih ostankov živil.

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.316 znakov (brez presledkov) oziroma 234 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

bdo/mg
© STA, 2022

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več