Tradicionalni slovenski zajtrk uvod v dan slovenske hrane

Ljubljana, 15. novembra - Danes obeležujemo dan slovenske hrane, namenjen podpori pridelovalcem in predelovalcem hrane ter spodbujanju samooskrbe s kakovostno hrano iz lokalnega okolja. Tudi tokrat ga spremlja tradicionalni slovenski zajtrk, ko bodo več kot 270.000 otrokom v vrtcih in osnovnih šolah za zajtrk ponudili kruh z maslom in medom, jabolko in mleko.

Ljubljana. Zajtrk, zdrava prehrana, jabolka, kruh, maslo, mleko, med. Foto: Stanko Gruden/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Zajtrk, zdrava prehrana, jabolka, kruh, maslo, mleko, med.
Foto: Stanko Gruden/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.235 znakov (brez presledkov) oziroma 221 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

kk/bg
© STA, 2019

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več