Pri kupovanju krofov pomembna tudi njihova sestava

Ljubljana, 7. februarja - Bliža se pustni čas in z njim tradicionalne ocvrte slaščice, kot so flancati, miške in krofi. Te sicer prodajajo vse leto, a prav med pustom jih Slovenci pojemo največ. Zveza potrošnikov Slovenije opozarja, da so med krofi velike razlike, zato je pomembno, da jih znajo potrošniki pravilno izbrati in preveriti, koliko sladkorja in maščob vsebujejo.

Ljubljana. Krofi. Foto: Domen Grögl/STA Arhiv STA

Ljubljana.
Krofi.
Foto: Domen Grögl/STA
Arhiv STA

Celotna novica je dostopna le naročnikom.
Novica vsebuje 1.692 znakov (brez presledkov) oziroma 294 besed.

Novico lahko kupite. Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov

jaz/kk
© STA, 2018

Na spletnih mestih STA uporabljamo spletne piškotke, potrebne za nemoteno delovanje vseh funkcionalnosti na straneh. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov na vseh spletnih mestih STA.

Želim izvedeti več